En sajt som handlar om allt som har med kaffe att göra

Koppla av med kaffe och snus

0
Posted in Kaffe By tobias

Vi vet alla hur det känns att bara vilja komma hem efter en lång dag på jobbet. Ta en kopp kaffe och en snus framför en riktigt bra film. Tyvärr har priserna på både kaffe och snus skjutit i höjden rejält och om du älskar båda kan du behöva ta till lite tips och tricks för att kunna fortsätta njuta av en kopp kaffe och en efterlängtad prilla.

Du kan till exempel surfa in på Snusnetto och hitta riktigt billigt snus. Du kan hitta nya och fräscha sorter som vit lakrits från Kapten eller de märken som du allra helst snusar. Frakten är smidig och snabb och du tjänar på att köpa 10-pack. Om du är sugen på att prova att göra eget snus kan du hitta flera färdiga mixar och skaffa dig ännu ett sätt att ha råd med ditt snusande. Visualisera den rykande kaffekoppen och doften när du öppnar snusdosan. Dessa doft- och synintryck är något som du kommer att bära med dig hela livet.

De flesta människor förknippar avkoppling med vissa specifika vanor, dofter eller smaker. Snusare och kaffedrickare vet precis vad det handlar om. Rökning är en vana som tyvärr medför en tråkig och illaluktande doft medan kaffe och snus erbjuder en njutningsfull stund utan märkliga dofter eller irriterande fimpar. Nu när sommaren är här kan du sitta på balkongen och titta ut över staden eller ligga i hängmattan med en god bok samt snusdosan och kaffekoppen på en bricka inom räckhåll.

Leave a Reply