En sajt som handlar om allt som har med kaffe att göra

Topp tre bästa tillbehören till ditt kaffe

0
Posted in Kaffe By Maria

Sugen på något gott till kaffet? Det är lugnt, vi hjälper dig. Här kommer något annat än de sju sorters kakorna som mormor envisas med att ställa fram när det vankas fika.

Nikotin

Inget kaffe utan nikotin är det vi brukar säga. Att ta en go General snus samtidigt som dagens första kopp är en av de bästa känslorna i världen. General snus är det givna valet till kaffet för vår del, men snus av annan sort fungerar förstås bra det med. Hos Snusbolaget hittar du alltid General snus och andra sorter till riktigt bra priser. Eller gör helt enkelt som Olle Ljungström och ta ”en kaffe och en cigarett”.

Choklad

Ja, men vad vore livet utan choklad? Få saker passar så bra till en kopp kaffe som en riktigt fin bit choklad. Ljus eller mörk är helt upp till dig. Har du förresten testat att lägga en skopa kakao i bryggkaffet när du lägger ner det i kaffefiltret? Resultatet är ett magiskt gott kaffe med en hint av chokladsmak.

Kaffe med hutt

Det gamla uttrycket ”kaffe med hutt” lever fortfarande kvar i oss. Detta går med fördel att kombinera med en General snus. Släng i en generös andel whisky eller annan vald alkoholhaltig dryck i ditt varma kaffe. Det är inte en kaffedrink vi är ute efter i det här fallet. En kaffe med hutt är just vad det låter som, en lite upphottad kopp kaffe som värmer själen på ett gott sätt. Vi rekommenderar detta till kvällskaffet!

Leave a Reply